top of page
  • Foto del escritorPaula Bonilla Verdier

🐟Sortida 18 de novembre: Mercapeix🐟

El passat divendres 18 de novembre, els i les alumnes de Cicle Superior vam anar d'excursió al MercaBarna, més específicament al Mercapeix.


En arribar allà, vam baixar de l'autocar i ens vam dividir en dos grups: la classe de 5è i la de 6è. La nostra classe primer va fer el toca-toca del peix, en què vam poder manipular sardines, seitons, verats i llenguados. Vam observar com, depenent de la profunditat on viu el peix, tenen uns colors o uns altres.


Després vam pujar cap al CIP, un espai en què ens explicaven aspectes molt interessants sobre els peixos i els tipus de pesca. Ens vam pujar a una balança que mesurava el nostre pes i ens feia la equivalència en peixos. Per exemple: 40 kg són 6 verats. També hi havia un apartat en què havíem de confeccionar una piràmide dels aliments el més equilibrada possible (però la nostra, d'equilibrada no en tenia gaire).


Finalment, vam pujar al menjador i vam poder dinar amanida, peix i un plàtan. A continuació, vam jugar una estona a un parc, vam veure un vídeo cloenda sobre com funciona el MercaBarna per dins a mode de timelapse i vam poder visitar les seves instal·lacions.


Us deixem algunes imatges de la sortida a continuació. Com podreu observar, a la tornada no estaven tan desperts com a l'anada!



71 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page