top of page

PROJECTE: L'HORT

Aquests segon trimestre les Marietes hem après moltes coses sobre l'hort i hem pogut observar de molt a prop com son les hortalisses que es cultiven. També hem pogut experimentar i per una estona ser horticultors i horticultores i plantar una llavor de mongeta!!


El primer que vam fer per descobrir el tema i començar a investigar , va ser confeccionar la paraula HORT per enganxar-la a la pissarra. Entre tots vam buscar les lletres que necessitàvem per confegir la paraula....



Després de veure diferents vídeos i fotografies de diferents tipus d'horts , ens vam animar a plantar una llavor i vam poder comprovar com dia a dia anava creixent !!!!


No hi ha res millor que l'observació directe per conèixer bé el que estem treballant. Per això vam poder tocar, olorar i fins i tot el que va voler provar, algunes verdures i hortalisses: patates, pastanaga, ceba, pebrot verd i tomàquets 🍅🥔🧅🥕



I aprofitant que teniem aquestes verdures i hortalisses a la classe vam fer el dibuix d'una cara estampant amb pintura de diferents colors patata i pastanaga. Mireu que xulo ens va quedar!!!!


Esperem que us hagi agradat molt veure aquestes fotografies de tot el que em fet. Nosaltres ens ho hem passat molt bé fent totes les activitats!!!


SI VOLEU DESCARREGAR O VEURE MÉS FOTOGRAFIES CLIQUEU AQUÍ

26 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page