top of page

ACTIVITATS DE LA PRIMAVERA

Hola famílies!!!! Ja comencem el tercer trimestre i tot i que sigui en la distància seguirem treballant una miqueta. Aquesta setmana us proposo activitats relacionades amb la primavera. Què us sembla, us ve de gust treballar una mica??? Doncs aquí teniu algunes propostes !!!!

CANÇONS DE LA PRIMAVERA
CONTE DE LA PRIMAVERA
EDUCACIÓ EMOCIONAL

Mireu bé el conte... Com han aconseguit tots els animalets poder olorar les flors ??


DITA DEL MES D'ABRIL

Aquesta és la dita que us proposo. M’agradaria poder escoltar com us l’apreneu... Què us sembla si el papa o la mama us graven dient la dita i m’envieu l’audio o un vídeo?

MATEMÀTIQUES

Repassar el nombre dos i fer-ho sols l'última filera. També podem aprofitar diferents materials que tinguem a casa i fer agrupacions de dos elements ( colors, botons, peces de construcció, gots de plàstic, caramels...).

Després de resseguir els cercles podem fer cercles sols en un full amb colors, retoladors... o podem fer servir la pissarra.

JOC LÒGICA MATEMÀTICA (AGRUPACIONS)

MATERIALS: una capsa de sabates i diferents objectes del quals tinguem la seva parella ( dos mitjons, dues pedres, dos taps de suro, dues culleres, dos mandarines...)


OBJECTIU: organitzar la realitat mitjançant agrupacions.


EXPLICACIÓ: farem un forat a la capsa de sabates per tal que hi càpiga la mà de l'infant. A dins de la capsa hi col·locarem els diferents objectes i l'infant els haurà de treure d'un en un i aparellar-los. També podem fer que un dels objectes de la parella estigui a fora de la capsa i el nen/a hagi de buscar la parella mitjançant el tacte.

MOTRICITAT FINA
PLÀSTICA

Mireu quina papallona més xula podem fer només amb un tub de paper , cartolina i retoladors . Aquesta és només una idea... podeu fer-la com vosaltres vulgueu !!!!

ESPERO QUE US HAGIN AGRADAT LES ACTIVITATS I JA SABEU QUALSEVOL DUBTE: agonzalez@escolaestel.net

0 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page