top of page

ACTIVITATS DE SANT JORDI (Setmana del 20 al 26 d'abril)

Hola Marietes !!!!!! El 23 d’abril serà la nostra diada de Sant Jordi però aquest any ens tocarà viure-ho d’una manera diferent... Aquí teniu algunes propostes per poder fer aquests dies per tal de fer present aquest dia tan bonic a les nostres llars.

I recordeu... aneu fent mica en mica les propostes que us comparteixo al vostre ritme i les que més us agradin!!!! Bona setmana !!!

CANÇONS
CONTES

Si us ha agradat el conte de “ Sant Jordi i el drac “ us proposo que feu unes titelles dels personatges perquè pugueu representar el conte o fins i tot us animeu a inventar alguna altre història... Seria genial rebre les vostres representacions en audio o vídeo !!!!!

MANUALITATS

Us proposo algunes activitats plàstiques perquè pugueu fer la vostra Rosa de Sant Jordi o el drac. Us animeu????

PER FER UNA ROSA

  • Rosa feta amb la mà amb pintura vermella i la tija amb pintura de dits verda.

  • En aquesta activitat estampem al full una carxofa sucada amb pintura vermella i tija amb retoladors.

  • Per fer la rosa i fulles utilitzem tubs de paper o cartró i pintura.

ROSA FETA AMB UNA OUERA

PER FER UN DRAC

  • Estampació de la mà amb pintura verda i fem el foc amb paper de seda, xarol, cel·lofana vermell.

  • Utilitzem un tub de paper per fer la cara del drac, el pintem amb colors, retoladors, pintura de color verd i fem el foc amb paper de seda, full de paper, plàstic...de color vermell.

FEM UN PUNT DE LLIBRE

Aquesta és la idea per poder fer el vostre punt de llibre , una manualitat per posar en un conte quan no l’has acabat de llegir i poder continuar més endavant. També podem fer un punt de llibre fent un dibuix lliure amb pintura, retoladors , plastidecors, purpurina amb cola, collage amb trossets de paper ... i així serà el vostre punt de llibre únic i fet exclusivament per vosaltres amb la vostra imaginació.

MATEMÀTIQUES

Seguim treballant el nombre 2 tant el reconeixement de la grafia, el traç i la relació nombre - quantitat.

Seriacions de dos colors

Pintem el cos del cuc seguint la sèrie de dos colors (blau-vermell).

MANDALA I DIBUIXOS

ESPERO QUE US AGRADIN MOLT LES ACTIVITATS I QUE US DIVERTIU!!!! QUALSEVOL DUBTE JA HO SABEU... agonzalez@escolaestel.net En aquest enllaç trobareu els treballs que heu fet de la primavera https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1MqJkb2pSqOXLKPVMNpoe5MQRs7FaEEKJ

0 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page