top of page

Codis QR🧑‍💻

Actualizado: 15 feb 2022

Un nou trimestre i uns nous coneixements. Bé, com ja sabeu, avui dia els CODIS QR estan per tot arreu: pel certificat de vacunació de la Covid, per veure la carta dels restaurants... Doncs a l'escola no ens hem quedat enrere.


Hem començat el projecte dels codis QR, en què aprendrem a utilitzar la tauleta per enfocar la càmera cap el codi, aprendrem a obrir enllaços, i observarem imatges en realitat augmentada que sortiran d'aquests codis.


De moment, hem començat amb el projecte del cos: Els i les alumnes havien d'escanejar el codi QR que se'ls donava mitjançant un lector de codis. Després havien d'obrir l'enllaç i aquest els portava cap a una pàgina web amb una part del cos. Al final, van haver de creat la seva pròpia cara ajuntant les tauletes de cadascú. Va ser una experiència xulíssima!!


Aquí us deixem algunes imatges:

Una altra setmana van haver d'escanejar CODIS QR amb diferents parts del cos i les havíem d'enganxar al costat de la part del cos que ens havia sortit. Per exemple: escanejàvem un ull i a la fitxa també n'hi havia un altre. Doncs allà al costadet havíem d'enganxar el codi QR.


41 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page