top of page

PROPOSTES ACTIVITATS (SETMANA DEL 11 AL 15 DE MAIG)

Hola Marietes!!!!

Avui comencem la setmana amb les fotografies dels nens i nenes que van encertar el Passaparaula de la lletra A. La resposta era... ABELLA. Felicitats a tots els que ho heu encertat!!!

MÚSICA

Us proposo aquesta setmana aquesta cançó de Reggae Per Xics. En aquest Mix recordarem dues cançons que ja coneixeu i n'aprendrem una de nova. A veure si us agrada i ja sabeu... tots a ballar !!!! Com que la cançó de la Xocolata segur que ja us la sabeu us deixo aquí la fitxa amb la lletra de la cançó per que la pugueu pintar.

EMOCIONS

Conte " Les paraules dolces"

Què li passa a la Lola?

Perquè no pot dir les seves paraules dolces?

Les paraules dolces son com aquelles coses que ens agraden molt com la xocolata !!!! I vosaltres quines son les paraules dolces que us agrada més dir o que us diguin ????

Us agradaria fer el pot o la capseta de les paraules dolces i me l'ensenyeu????

Ja sabeu que pot haver paraules dolces per tothom : pares, germans , avis, amics, mestres...

D'ON S'OBTÉ LA XOCOLATA

Heu vist el vídeo??? Doncs ara ja sabeu alguna coseta més sobre la xocolata: D'on ve, com és l'arbre d'on surt el cacau i quina era la elaboració tradicional que es feia fa molts i molts anys...


Aquí teniu un arbre del Cacau. Sabríeu relacionar cada paraula amb la part de l'arbre que li correspon?

Heu vist com son les panotxes del cacau? A dins de les panotxes i trobem els grans de cacau que son petits i de color marró.

Podem pintar la panotxa amb colors, pintura, aquarel·les, enganxar.hi gomets, papers...això si sempre han de ser de color marró!!!!

MATEMÀTIQUES

Aquesta setmana treballarem les matemàtiques una miqueta diferent. Farem activitats virtuals utilitzant l'ordinador. Per poder jugar haureu de clicar als següents enllaços .

COLORS

Mirem el següent conte d'en MIC i el cinc segons:

Quin és el color amb el que en Mic fa el seu dibuix?

Quines coses surten d'aquest color en el conte ?

Tens alguna d'aquestes coses a casa?


Si tens alguna d'aquestes coses a casa o alguna cosa d'aquest color enviam una foto perquè jo ho pugui veure !!!! Quin color és??????

DITA DEL MES

Aquesta és la dita del mes de Maig. M'agradaria moltíssim veure com us la dieu. Que us sembla, m'envieu un vídeo???? A veure com surt !!! A sota trobareu l'enllaç d'un àudio de la dita i un joc per formar la paraula MAIG.

ESCRIPTURA

Aquesta setmana hauriem de practicar una mica el traç de la A. Seguint la direcció del llapis repassem les A i després repassem les A fetes amb puntets !!!

Mireu quina mandala més xula !!!! Totes les coses dibuixades comencen per la A ??? Pinta només la A i els objectes que comencen per la A.

PLÀSTICA

Aquesta setmana us proposo fer una Abella amb un plat de paper !!!

Per poder fer-ho, hem de seguir els següents passos:

1.- Pinta el plat de paper amb pintura de color groc i deixa assecar.

2.- Amb un pompom o amb el dit fer les ratlles negres al plat començant per la part de sota i anar pujant fins la meitat.

3.- Pintar dues pinces de fusta amb pintura de color negre i quan ja estan seques enganxar un pompom negre a la part superior. Seran les antenes.

4.- Per últim enganxarem els ulls a l'Abella i ja tindrem l'activitat acabada.

ESPERO QUE US AGRADIN LES ACTIVITATS D'AQUESTA SETMANA

JA SABEU, ESPERO LES VOSTRES FOTOGRAFIES, VÍDEOS ...


SI VOLEU VEURE LES FOTOS I VÍDEOS DE LA SETMANA PASSADA CLIQUEU L'ENLLAÇ


MOLTS PETONS DE XOCOLATA A TOTES LES MEVES MARIETES !!!!!!



0 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page