top of page

Taller de mates de 12-13h🧮

Quina millor manera d'aprendre matemàtiques que manipulant! A les hores de 12 a 13h treballem els continguts de manera diferent. En tractar-se d'una hora "extra" la podem dedicar a aprendre, sobretot, jugant.


Un dels conceptes que hem treballat al taller de mates d'aquest trimestre són les agrupacions. Vam començar jugant al joc "fem paquets de..." en què els alumnes s'havien d'agrupar segons l'ordre donada. Després vam haver d'anar caminant per la classe de 2 en 2, per treballar les agrupacions de 2. Finalment, la Paula ens va fer que agrupéssim diversos elements de 2 en 2: ossets de colors (agrupats amb igual forma i color), botons de colors i construccions de Lego.


D'altra banda, també hem introduït el concepte "més gran que..." amb el símbol > i "més petit que..." amb el símbol <, per mitjà del conte del cocodril golafre. Us el deixem a continuació per si el voleu veure a casa amb els vostres infants.

Per últim, hem estat treballant els nombres 1, 2 i 3 amb la seva descomposició, col·locació a la recta numèrica i diverses representacions d'aquests nombres. De ben segur que els vostres infants us han cantat la cançó del 10+2! Us deixem l'episodi del número 2 i les bombolles, que els encanta 🥰


32 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page