top of page

LA CLASSE DELS LLEONS I LES LLEONES

Actualizado: 16 oct 2023

Per fi, hem començat el curs i tots i totes ja hi són a la classe. Hem crescut molt des de què van començar a I3 a la classe de les Marietes. I jo estic encantada de tornar a tenir-los.


El primer dia de classe van fer la primera Assemblea, on tothom va explicar que va fer durant les vacances d'estiu. Van veure que les famílies de la classe s'ajuntaven amb altres famílies perquè els seus fills i filles gaudeixen dels seus amics i amigues. Heu celebrat aniversaris de pares, heu anat a la piscina, a dormir a casa d'un company per fer una festa de pijames, de vacances a França, de camping, a la piscina,... Els nens i les nenes estaven molt emocionats de veure's junts un altre any.



I més tard, hem explicat com farien les seves rutines i hem escollit als encarregats de la setmana:









I després, hem pogut gaudir de diferents tasques i joc simbòlic. I aquesta setmana, la Nília ens ha deixat seure amb el company o companya que volien:

















LLESTOS PER APRENDRE?

  • CONSOLIDAREM NOUS APRENENTATGES DE LLENGUA, MATEMÀTIQUES, DESCOBERTES,... I AFIANÇAREM ELS NOSTRES APRENENTATGES DEL CURS ANTERIOR. TOT COMBINANT ACTIVITATS LÚDIQUES QUE REFORCEN LA MOTIVACIÓ JUNTAMENT AMB L'ADQUISICIÓ D'HABILITATS NECESSÀRIES PER AL SEU BON RITME ESCOLAR.

61 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

LA MASCOTA

bottom of page